FAQ

FAQ

Har du ikke fundet svar på det du søger - Du er velkommen til at kontakte os på +45 2646 2626

Har du spørgsmål til hvordan det virker, så kan du finde svar på de fleste spørgsmål nedenfor.

Fra den 1. Januar 2020 blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Mit-ID på borger.dk.

Klik her for at komme direkte til digitalskrotning

Hvis sidste registreret ejer af bilen ikke kan være tilstede, kan vi altid hjælpe dig over telefonen. På den måde, kan vi guide dig til, hvordan du skal gøre på borger.dk, for at kunne modtage din skrotgodtgørelse.

Vores automatiske system virker desværre kun med danske nummerplader. Du kan dog stadig sende os oplysninger via formularen. Klik på Udfyld oplysninger om bil manuelt under nummerplade formularen for at udfylde oplysninger om din skrotbil manuelt.

 

Dit køretøjs tilstand og mærke er ligegyldig, vi tager imod enhver bil og giver en god skrotpris.

  • – Personbiler
  • – Varebiler
  • – 4×4
  • – Total skadet
  • – Forsikringsbiler

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at kontakte dig i forbindelse med køb af din skrotbil. Vi deler ikke dine oplysninger med andre eller bruger dem til at sende reklame.

Vi vurdere bilen ud fra forskellige kriterier såsom mærke, årgang, og stand. Uanset om din bil kan køre eller ej, om der er rust eller andet der er ødelagt, så tøv ikke med at kontakte os for at få en skrotpris.

Nej, den pris du får oplyst er også den pris du får udbetalt! Der er således ingen ekstra omkostninger til afmelding og afhentning. Afviger bilens stand væsentligt fra det som sælger har oplyst, kan køber (bilforhandleren) vælge at annullere handlen eller tilbyde en ny pris baseret på bilens faktiske tilstand. Ved væsentligt afvigelser forstås skader og defekter som ikke er oplyst af sælger, gæld i bilen som ikke er oplyst, urigtigt kilometer tal mm.

More Services

Offering a Wide Range Services

Maintenance Services

Attention he extremity up partiality as delightful is unwilling otherwise. Conviction partiality delightful is discovered.

Certified Repair Services

Sportsman delighted improving dashwoods  instantly happiness. Ham amounted absolute  mistaken way pleasant whatever.