skrotbil

INDTAST NUMMERPLADEN, OG FÅ ET UFORPLIGTENDE GRATIS TILBUD

DK

Hvilke biler kan tages til skrot?

På vores skrotningsplads behandler vi biler af alle mærker og typer på en miljø- og bæredygtig måde. Vi tager ansvar for at bortskaffe din bil på en sikker og ansvarlig måde, mens vi sikrer, at de genanvendelige materialer genanvendes og affaldet bortskaffes på en miljøvenlig måde – Værdien af en skrotbil afhænger af en masse forskellige faktorer – herunder vægt, mærke og tilstand.

Den gode nyhed er, at vi arbejder med et stort udvalg af specialiserede ophuggere som opkøber reservedele på tværs af hele Norden og genvindingsvirksomhed som genanvender helt op til 95%.

Derfor tilbyder vi ofte mere end blot skrotværdien for din udtjente bil.

SKROTHING AF BIL

Skrotning af din bil skal være nemt og bekvemt, til en god pris, og derfor tilbyder vi en miljørigtig og super effektiv service her hos os hvor du får en høj skrotpræmie. Det er super vigtigt at vælge den rigtige løsning hvis du skal have skrottet din bil, så der bliver sørget for alt fra afmelding hos SKAT, miljørigtigt autoophug og genanvendelse af reservedele

 
 

Vi er specialiserede i opkøb af de fleste bil mærker.

EN 5 STJERNET SERVICE

Minskrotbil.dk er den perfekte løsning, når du vil skrotte din bil til en god pris uden besvær – Med vores nemme og effektive proces, tager vi os af alt det besværlige arbejde for dig.

Afhentning

Du bestemmer helt selv, om du vil have afhentet din bil, eller om du selv afleverer den.

Kontant betling

Vi udbetaler altid din skrotpræmie på stedet - kontant, straksoverførsel eller mobilpay. Det helt op til dig.

Skrotpræmie

Værdien af ​​en skrotbil afhænger af en masse forskellige faktorer – herunder vægt, mærke og tilstand.

Afmelding

Vi sørger for alt papirarbejdet og afmelding på motorkontoret - Skat autoriseret og miljøgodkendt Autogenbrug

FAQ

Har du ikke fundet svar på det du søger - Du er velkommen til at kontakte os på +45 2646 2626

Har du spørgsmål til hvordan det virker, så kan du finde svar på de fleste spørgsmål nedenfor.

Fra den 1. Januar 2020 blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Mit-ID på borger.dk.

Klik her for at komme direkte til digitalskrotning

Hvis sidste registreret ejer af bilen ikke kan være tilstede, kan vi altid hjælpe dig over telefonen. På den måde, kan vi guide dig til, hvordan du skal gøre på borger.dk, for at kunne modtage din skrotgodtgørelse.

Vores automatiske system virker desværre kun med danske nummerplader. Du kan dog stadig sende os oplysninger via formularen. Klik på Udfyld oplysninger om bil manuelt under nummerplade formularen for at udfylde oplysninger om din skrotbil manuelt.

 

Dit køretøjs tilstand og mærke er ligegyldig, vi tager imod enhver bil og giver en god skrotpris.

  • – Personbiler
  • – Varebiler
  • – 4×4
  • – Total skadet
  • – Forsikringsbiler

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at kontakte dig i forbindelse med køb af din skrotbil. Vi deler ikke dine oplysninger med andre eller bruger dem til at sende reklame.

Vi vurdere bilen ud fra forskellige kriterier såsom mærke, årgang, og stand. Uanset om din bil kan køre eller ej, om der er rust eller andet der er ødelagt, så tøv ikke med at kontakte os for at få en skrotpris.

Nej, den pris du får oplyst er også den pris du får udbetalt! Der er således ingen ekstra omkostninger til afmelding og afhentning. Afviger bilens stand væsentligt fra det som sælger har oplyst, kan køber (bilforhandleren) vælge at annullere handlen eller tilbyde en ny pris baseret på bilens faktiske tilstand. Ved væsentligt afvigelser forstås skader og defekter som ikke er oplyst af sælger, gæld i bilen som ikke er oplyst, urigtigt kilometer tal mm.

Vi er iso 14001 certificeret autoophugger og bortskaffer køretøjer miljømæssigt korrektog med op til 95% mulige grad af genanvendelse af dele